Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Türkiye Akıllı TV Canlı Yayın Analizi

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Türkiye Raporu olarak MEDIAQX işbirliği ile 1 Eylül – 26 Aralık 2022 tarihleri arasında Türkiye çapında toplam 680.000 smart televizyondan gelen erişim verileri analiz ettik. Araştırma kapsamında, 6’lı masa liderleri, Emek ve Özgürlük İttifakı liderleri ile beraber AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin çıktıkları televizyon programları incelenmiştir. 

Ayrıcalıklı Abonelik

Türkiye Raporu’na Abone olarak her ay Türkiye çapında 1500 kişi ile yapılan anket çalışmalarının sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Tüm sonuçlar parti, yaş, çalışma ve eğitim kırılımlarıyla beraber raporda yer alır. Aşağıdaki farklı paketleri inceleyerek seçtiğinizi satın alın.

İlgili Gönderiler

ABONELİK PAKETLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?

Size uygun paketi seçin, detaylı anket raporları düzenli olarak e-postanıza gelsin.

İNCELE

Önerilenler

Türkiye Raporu mobil uygulamasına abone ol, her ay Türkiye çapında 2000 kişiyle yapılan anket çalışmalarının detaylı sonuçları ayda iki kez cebine gelsin.

Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza aşağıdan giriş yapın

Yeni hesap oluştur!

Kayıt için aşağıdaki formu doldurun

Şifrenizi kurtarın

Şifrenizi sıfırlamak için aşağıda kullanıcı adınızı ya da email adresinizi girin.